Uneix-te!

Uneix-te a la iniciativa gratuïta Impulsa Badalona i participa en el concurs d'un Pla de Màrqueting, una Pàgina Web o un Redisseny de la Imatge Corporativa

Per què unir-me?

Donar el teu suport a Impulsa Badalona, és creure en l’economia local de Badalona, la seva indústria i els badalonins. El teu recolzament és vital per poder demostrar que som un municipi compromès amb una xarxa col·laborativa, que coopera per desenvolupar i preservar l’economia de Badalona.

Les empreses que se sumen a Impulsa Badalona, entren directament al nostre concurs on poden guanyar una nova pàgina web, un pla de màrqueting i xarxes socials, o un redisseny de la identitat corporativa. Inscripció fins al 8 de Maig.

Empresa

Com unir-me?

És un procés senzill i gratuït on tothom és benvingut, siguin empreses o persones. No busquem vendre cap producte, sinó agrupar tot el teixit que conforma l’economia local de Badalona per tal de potenciar-la i destacar el seu compromís mutu.

Pots unir-te al directori d’empreses col·laboradores mitjançant aquest formulari. També, pots posar-te en contacte amb nosaltres a info@einatec.com i enviar-nos la descripció del teu negoci i imatges relacionades.

 

Guanyador del concurs: Nexus Machines

Badalonins

Com a ciutadà, què puc fer?

Parla’ns de Badalona, envia’ns una opinió de les empreses que t’agraden o escriu-nos sobre aquelles persones dels comerços locals que t’alegren el dia. També pots seguir-nos a les xarxes socials i participar a la iniciativa compartint-la amb els teus contactes.
powered by Typeform

Mac

iPhone

Music

iPad

Watch

Sign up for our Newsletter

iPhone

Lorem ipsum dolor sit amet

MacBook

Sed do eiusmod tempor incididunt

iPad

Tempor incididunt ut labore et dolore