Bases del concurs

En què consisteix

Aquestes bases han estat elaborades per a la correcta aplicació del concurs de llançament d’Impulsa Badalona i per a establir el seu marc legal, tant de participació com de tractament de dades.

Impulsa Badalona és una plataforma que posa en valor la col·laboració entre empreses i ciutadans, per a fomentar l’economia local de Badalona.

Àmbit del concurs

El Concurs està dirigit a aquelles empreses de la ciutat de Badalona. Ja sigui perquè tenen origen en el municipi o una part del seu negoci, com a delegació o seu empresarial. La participació es realitzarà mitjançant el formulari d’inscripció al directori d’empreses d’Impulsa Badalona. És a dir, unint-se a la plataforma.


Participació i procés

A partir del dia 15 d’abril de 2020, les empreses poden participar en el concurs de llançament de Impulsa Badalona, a través d’https://impulsabadalona.org/unir-me/ i realitzant el formulari d’inscripció. Al final del formulari, apareix l’opció per a triar quin servei es vol gaudir en cas de guanyar.

Aquelles empreses que s’uneixin a Impulsa Badalona, entraran directament al concurs de llançament. Emplenant el formulari d’inscripció a Impulsa Badalona, en l’última pregunta es podrà triar el possible servei de premi: una nova web, el disseny de la identitat corporativa o serveis de màrqueting digital i xarxes socials.


Període de participació

Totes aquelles empreses que s’uneixin a Impulsa Badalona abans de la fi del confinament actual, causat per la pandèmia de la Covid-19, participaran directament en el present concurs.


Criteris del concurs

Una vegada l’empresa s’uneix a Impulsa Badalona, passa a formar part del concurs. El procediment consistirà en una mecànica basada en el número de “likes” a través de la plataforma d’Instagram. Des del perfil d’Einatec, es farà una publicació sobre cada empresa que participi. Aquella publicació que obtingui més likes, serà la guanyadora del concurs.

Per exemple, si l’empresa 1, l’empresa 2 i l’empresa 3, s’unissin a la plataforma d’ Impulsa Badalona, passarien directament a formar part del concurs. Posteriorment, des del perfil d’Instagram d’Einatec, es farà una publicació per ordre cronològic i de manera separada de l’empresa 1, l’empresa 2 i l’empresa. Aquella publicació que obtingui un major número de likes, serà la guanyadora.

El concurs té un únic guanyador.


Fases del Concurs

  1. Inscripció: L’empresa necessita unir-se a Impulsa Badalona abans que s’acabi el període de confinament causat per la pandèmia de la Covid-19. Se li preguntarà, ja sigui via formulari o per mail, a quin premi vol optar. Amb l’adscripció a Impulsa Badalona, es converteix en participant directament.
  2. Publicació: Cada empresa participant serà anunciada en una publicació d’Instagram, des del compte d’Einatec, quan s’hagi unit a Impulsa Badalona.
  3. Recompte: Quan acabi la situació de confinament, es farà un recompte dels likes obtinguts en cada publicació. Aquella publicació d’empresa que hagi obtingut més likes, serà la guanyadora del concurs.


Premis

Es pot triar entre 3 premis diferents. Es tracta d’un seguit de serveis per a empreses, que seran realitzats per l’empresa Einatec al guanyador. Els premis als quals es pot optar són els següents.

  • Pàgina web: creació d’una nova pàgina web per a l’empresa.
  • Pla de màrqueting digital i RRSS: estratègia de marca, pla d’acció digital i xarxes socials.
  • Redisseny de l’identitat corporativa: nou branding corporatiu, identitat i imatge.


Lliurament del Premi

Una vegada acabi el recompte i el concurs arribi a la seva fi, ens posarem en contacte amb el guanyador per a posar en marxa el servei que triï com a premi.

El total de les accions portades a cas des d’Einatec, per a l’empresa guanyadora, no sobrepassarà el valor total dels 2.000€. És a dir, el servei realitzat per al guanyador comprendrà un valor de 2.000€, segons pressupost.


Tractament de dades?

Les seves dades personals s’incorporaran en un fitxer el titular del qual és Einatec Consulting, S.L. amb la finalitat de gestionar la relació que ens vincula i informar-lo sobre els nostres serveis. Pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament, conferits per la RGPD (UE) 679/2016, dirigint-se per correu postal a l’adreça: C. D’Astúries, 16-18 – 08915 – Badalona. Si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres serveis, pot donar-se de baixa en la següent adreça de correu electrònic: privacy@einatec.com.

Mac

iPhone

Music

iPad

Watch

Sign up for our Newsletter

iPhone

Lorem ipsum dolor sit amet

MacBook

Sed do eiusmod tempor incididunt

iPad

Tempor incididunt ut labore et dolore